Byggefirma i Holmestrand

Annonse:
I byen Holmestrand, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Holmestrand som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Holmestrand.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Holmestrand som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Holmestrand.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Holmestrand bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Holmestrand

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Holmestrand som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Rysstad Bygg og Malerservice
Hvittingfossveien 339 Hillestad
3089 Holmestrand


Reggestad Bygg AS
Korsgårdsveien 294
3089 Holmestrand


Gjennomføring av Restjobb Ove Bjørhovd
Nattfiolen 20
3086 Holmestrand


Enerhaugen Bygg AS
Bispeveien 411
3089 Holmestrand


Byggmesterfirmaet Kristensen & Svendsen DA
Langgaten 13
3080 Holmestrand

Annonse:

Guide til din utvei Holmestrand

Holmestrand er både en kommune og en by i Vestfold. Kommunen grenser i øst til Oslofjorden, i nord til Sande, i vest til Hof og i sør til Re kommune. Tettstedet Holmestrand har 7 innbyggere per 1. januar 2016

Areal: 4,64 km2
Befolkning: 7 169 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Holmestrand

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Holmestrand variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Holmestrand og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Holmestrand.

Her finner du mere informasjon om byen Holmestrand.

Finner du ingen byggefirma i Holmestrand som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.