Byggefirma i Eina

Annonse:
I byen Eina, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Eina som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Oppland, fortrinnsvis i nærheten av av Eina.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Eina som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Eina.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Eina bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Eina

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Eina som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Stabells Laft
Hågårvegen 28
2843 Eina


Byggmestrene Odd og Arild Strandbakken DA
Skogvegen 7
2843 Eina

Annonse:

Guide til din utvei Eina

Eina er ei bygd og et tettsted i Vestre Toten kommune i Oppland. Tettstedet har 736 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger i nordenden av Einavatnet (eller Einafjorden). Fra Einavatnet løper Hunnselva nordover mot Mjøsa. I hele bygda bor det om lag 1 600 mennesker (1998).

Areal: 0.72 km²
Befolkning: 736, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Eina

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Eina variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Eina og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Eina.

Her finner du mere informasjon om byen Eina.

Finner du ingen byggefirma i Eina som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Oppland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.