Byggefirma i Minnesund

Annonse:
I byen Minnesund, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Minnesund som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Minnesund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Minnesund som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Minnesund.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Minnesund bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Minnesund

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Minnesund som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tømrer Jostein Bårtvedt
Parallellvegen 31
2092 Minnesund


Skjelstad Håndlaft og Kunst
Langsetvegen 75
2092 Minnesund


Sververmoen Bakkehaug AS
Hans Aanruds veg 33
2092 Minnesund

Annonse:

Guide til din utvei Minnesund

Minnesund er et tettsted i Eidsvoll kommune i Akershus. Tettstedet har 520[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger der Mjøsa renner ut i Vorma. Eidsvoll ligger omtrent 13 kilometer sør for Minnesund. På grunn av sin beliggenhet har stedet alltid hatt mye av gjennomgangsferdselen fra Oslo og nordover.

Areal: 0.7 km²
Befolkning: 520, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Minnesund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Minnesund variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Minnesund og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Minnesund.

Her finner du mere informasjon om byen Minnesund.

Finner du ingen byggefirma i Minnesund som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.