Byggefirma - Kap-Mar Bygg AS

Annonse:
Kap-Mar Bygg AS er et byggefirma i Sandvika og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Sandvika, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Nord-Trøndelag fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Kap-Mar Bygg AS i Sandvika for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Kap-Mar Bygg AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Sandvika er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Kap-Mar Bygg AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Sandvika anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Kap-Mar Bygg AS i Sandvika

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Kap-Mar Bygg AS i Sandvika.

Kap-Mar Bygg AS
Haugjordet 18
1336 Sandvika
998 59 968

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Kap-Mar Bygg AS i Sandvika

For å finne veien til Kap-Mar Bygg AS i Sandvika, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Kap-Mar Bygg AS i Sandvika


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.