Byggefirma i Evje

Annonse:
I byen Evje, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Evje som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Aust-Agder, fortrinnsvis i nærheten av av Evje.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Evje som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Evje.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Evje bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Evje

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Evje som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Evje Bygg AS
Verksv. 28
4735 Evje


Smeland Byggservice AS
Malmvegen 1
4735 Evje


Byggmester Frode Nicolaysen
Evjevegen 44
4735 Evje


Boligservice Evje AS
Oddeskogen 21
4735 Evje


KW-Bygg Hornnes AS
Verksvegen 32
4735 Evje

Annonse:

Guide til din utvei Evje

Evje et tettsted, handelssenter og administrasjonssenteret i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder. Tettstedet har 2 445[1] innbyggere per 1. januar 2015. Evje var tidligere egen kommune i Setesdal i Aust-Agder fra 1. januar 1877 til 31. desember 1959.

Areal: 3.13 km²
Befolkning: 2 445, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Evje

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Evje variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Evje og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Evje.

Her finner du mere informasjon om byen Evje.

Finner du ingen byggefirma i Evje som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Aust-Agder fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.