Byggefirma i Sandvika

Annonse:
I byen Sandvika, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sandvika som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nord-Trøndelag, fortrinnsvis i nærheten av av Sandvika.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sandvika som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sandvika.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sandvika bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sandvika

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sandvika som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tømrermester Kolberg AS
Jongsåsveien 9
1338 Sandvika


Byggmester Inge Thorp
Sverrestien 58 B
1337 Sandvika


Kap-Mar Bygg AS
Haugjordet 18
1336 Sandvika


Tømrermester Ove Fjellhaug AS
Hamangskogen 81
1338 Sandvika

Annonse:

Guide til din utvei Sandvika

Sandvika er administrasjonssenteret i Lierne kommune i Nord-Trøndelag. Fram til 2014 ble det regnet som et tettsted. Sandvika ligger ved nordøstenden av Laksjøen.

Areal: 0,40 km2
Befolkning: 227, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sandvika

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sandvika variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sandvika og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sandvika.

Her finner du mere informasjon om byen Sandvika.

Finner du ingen byggefirma i Sandvika som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nord-Trøndelag fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.