Byggefirma i Vestnes

Annonse:
I byen Vestnes, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Vestnes som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Vestnes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Vestnes som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Vestnes.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Vestnes bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Vestnes

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Vestnes som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Vestnes Bygg AS
Fagerbakken 20
6390 Vestnes


Falch Bygg
Fagerbakken 20
6390 Vestnes


Tøvik Bygg Egil Tøvik
Vestnesbukta
6390 Vestnes


Entreprenør K Holseter AS
Kollen 11
6390 Vestnes

Annonse:

Guide til din utvei Vestnes

Vestnes er et tettsted og administrasjonssenter i Vestnes kommune i Møre og Romsdal med 2 347 innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet ligger vest for munningen av Tresfjorden, på begge sider av Vestnesstraumen som fra Tresfjorden fører inn til den tre kilometer lange og 1 kilometer brede bukta Flatevågen.

Areal: 1.9 km²
Befolkning: 2 347, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Vestnes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Vestnes variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Vestnes og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Vestnes.

Her finner du mere informasjon om byen Vestnes.

Finner du ingen byggefirma i Vestnes som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.