Byggefirma i Finnsnes

Annonse:
I byen Finnsnes, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Finnsnes som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Troms, fortrinnsvis i nærheten av av Finnsnes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Finnsnes som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Finnsnes.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Finnsnes bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Finnsnes

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Finnsnes som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Boligmesteren AS
Strandveien 64
9300 Finnsnes


Byggmester Tommy Møller
Reinelvveien 923
9300 Finnsnes


Pettersen Bygg AS
Rørvikveien 11
9300 Finnsnes

Annonse:

Guide til din utvei Finnsnes

Finnsnes er en by i Lenvik kommune i Troms. Finnsnes er regionssenter for Midt-Troms. Stedet har bystatus fra 1. januar 2000, og ligger delvis vestvendt mot Gisundet og Finnsnesrenna, og delvis sørvendt mot Finnfjorden. Byen er forbundet med tettstedet Silsand på Senja-siden med den 1 147 meter lange Gisundbrua. Finnsnes tettsted har 4 580 innbygge

Areal: 3.27 km²
Befolkning: 4 580 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Finnsnes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Finnsnes variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Finnsnes og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Finnsnes.

Her finner du mere informasjon om byen Finnsnes.

Finner du ingen byggefirma i Finnsnes som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Troms fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.