Byggefirma i Åndalsnes

Annonse:
I byen Åndalsnes, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Åndalsnes som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Åndalsnes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Åndalsnes som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Åndalsnes.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Åndalsnes bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Åndalsnes

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Åndalsnes som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Arvid Lange
Isfjordsvegen 1
6300 Åndalsnes


Entreprenør M Kristiseter AS
Øran Vest
6300 Åndalsnes


Byggmester Tommy Jensen AS
Teglverkvegen 10
6300 Åndalsnes

Annonse:

Guide til din utvei Åndalsnes

Åndalsnes er en by og er administrasjonssenter for Rauma kommune i Møre og Romsdal. Byen har 2 262 innbyggere per 1. januar 2015. Sentrum ligger på en stor sandbanke på høyre (østlige) side av Raumas utløp. Byen ligger nederst i Romsdalen, ved utløpet av elva Rauma i Romsdalsfjorden. Byen er omkranset av høye fjell på opptil 1800 m, med Trolltinde

Areal: 2.2 km²
Befolkning: 2 262 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Åndalsnes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Åndalsnes variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Åndalsnes og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Åndalsnes.

Her finner du mere informasjon om byen Åndalsnes.

Finner du ingen byggefirma i Åndalsnes som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.