Byggefirma i Alta

Annonse:
I byen Alta, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 14 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Alta som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Finnmark, fortrinnsvis i nærheten av av Alta.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Alta som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Alta.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Alta bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Alta

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Alta som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tømrermester Karstein Pedersen AS
Raipasveien 70
9516 Alta


Tecto Entreprenør AS
Industrihøyden 3
9513 Alta


Bjørn Bygg AS
Thomasbakkveien 22
9513 Alta


Anlegg Nord AS
Humleveien 9
9514 Alta


Arne Rasmussen AS
Myggveien 16
9514 Alta


Byggtec Entreprenør AS
Storengveien 26
9515 Alta


Boligbyggern AS
Høysletta 8
9517 Alta


Halde Solutions AS
Reistadhaugen 29
9513 Alta


Alta Byggservice
Lathari 35
9517 Alta


Byggmester Geir Svendsen AS
Sisuveien 8
9517 Alta


Tømrer Gøran Romsdal AS
Knottveien 5
9514 Alta


KSK Bygg AS
Altaveien 336
9515 Alta


Harald Nilsen AS Entreprenørforretning
Thomasbakkveien 12
9513 Alta


Johansen Roald AS
78 43 14 99


Annonse:

Guide til din utvei Alta

Alta er en by i Alta kommune i Finnmark fylke. Byen ligger innerst i Altafjorden, og er Finnmarks største by med sine 14 542 innbyggere pr. 1. januar 2015.

Areal: 9.1 km²
Befolkning: 14 542, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Alta

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Alta variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Alta og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Alta.

Her finner du mere informasjon om byen Alta.

Finner du ingen byggefirma i Alta som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Finnmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.