Byggefirma i Ålesund

Annonse:
I byen Ålesund, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 21 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ålesund som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Ålesund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ålesund som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ålesund.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ålesund bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ålesund

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ålesund som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Strømsheim Bygg AS
Flatholmvegen 7
6002 Ålesund


Jønsson Worren Entreprenør AS
Notenesgata 10
6002 Ålesund


Emblem Bygg AS
Brudeholmvegen 27
6013 Ålesund


Block Watne Ålesund
Ystenesgata 6 B
6003 Ålesund


RAM Entreprenør AS
Breivika industriveg 35 B
6018 Ålesund


Borgund Bygg AS
Storevågen 75
6020 Ålesund


Brødrene Pedersen Bygg AS
Kalvøyv. 20
6014 Ålesund


Finn A Helgesen AS
Kapt Linges v 128
6006 Ålesund


Steinar Standal
Furmyrhatlen 11
6018 Ålesund


Hedalm Anebyhus salgskontor Ålesund
Brusdalsvegen 20-22
6011 Ålesund


Cityhus AS
Blindheimshaugen 30
6012 Ålesund


Torgeir Erdal AS
O A Devolds Gate
6002 Ålesund


Consto Nordvest AS
Langelandsvegen 51
6010 Ålesund


Merk AS
Postvegen 2
6018 Ålesund


Vadseth Byggelag AS
Postvegen 12
6018 Ålesund


HI Bygg AS
Olsviklia 19
6019 Ålesund


Murgaardhus AS
Brusdalsvegen 224B
6011 Ålesund


Mostein Gruppen
Lerstadvegen 545
6018 Ålesund


STRØMSHEIM BYGG AS
Flatholmvegen 7
6002 Ålesund


Byggelaget AS
Magerholm
6013 Ålesund


Uni Bygg AS
Nedre Holen 14B
6011 Ålesund

Annonse:

Guide til din utvei Ålesund

Ålesund er en bykommune i Møre og Romsdal fylke.Byen ligger ytterst ved fjordsystemene på Sunnmøre og er et tjeneste- og kommunikasjonsknutepunkt for regionen. Byen har stort og eksportrettet næringsliv og er den største byregionen mellom Bergen og Trondheim. Tettstedet Ålesund i Ålesund og Sula kommuner hadde 50 917 innbyggere per 1. januar 2015.

Areal: 27,28 km2
Befolkning: 50 917, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ålesund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ålesund variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ålesund og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ålesund.

Her finner du mere informasjon om byen Ålesund.

Finner du ingen byggefirma i Ålesund som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.