Byggefirma - Kristensen & Linløkken

Annonse:
Kristensen & Linløkken er et byggefirma i Harstad og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Harstad, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Troms fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Kristensen & Linløkken i Harstad for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Kristensen & Linløkken, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Harstad er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Kristensen & Linløkken. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Harstad anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Kristensen & Linløkken i Harstad

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Kristensen & Linløkken i Harstad.

Kristensen & Linløkken
Langnesveien 18
9408 Harstad
482 49 470

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Kristensen & Linløkken i Harstad

For å finne veien til Kristensen & Linløkken i Harstad, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Kristensen & Linløkken i Harstad


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.