Byggefirma i Moi

Annonse:
I byen Moi, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Moi som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Rogaland, fortrinnsvis i nærheten av av Moi.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Moi som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Moi.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Moi bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Moi

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Moi som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Hamar & Vikeså Bygg AS
902 00 179Byggmester Arild Haukland AS
Skei 24
4460 Moi

Annonse:

Guide til din utvei Moi

Moi er et tettsted og administrasjonssenteret i Lund kommune i Rogaland. Tettstedet har 1 998 innbyggere per 1. januar 2016. Den største arbeidsgiveren er NorDan, Nord-Europas største vindusfabrikk.

Areal: 1.58 km²
Befolkning: 1 998 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Moi

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Moi variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Moi og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Moi.

Her finner du mere informasjon om byen Moi.

Finner du ingen byggefirma i Moi som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Rogaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.