Byggefirma i Ås

Annonse:
I byen Ås, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ås som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Ås.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ås som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ås.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ås bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ås

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ås som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Per-Christian Saxebøl
Langbakken 14
1430 Ås


Waldemar Bygg-Tjeneste Waldemar Ruhnke
Herløgs vei 3
1430 Ås


Bygg Sikkert Produksjon AS
Brekkeveien 19B
1430 Ås


Roars Sandblåserservice
Bjørnekroken 2
1430 Ås

Annonse:

Guide til din utvei Ås

Ås er et tettsted og administrasjonssenteret i Ås i Akershus. Tettstedet har 9 687[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger omtrent tolv kilometer vest for Drøbak og omtrent åtte kilometer sør for Ski sentrum. I tettstedet ligger blant annet Ås stasjon, Ås videregående skole og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

Areal: 4.49 km2
Befolkning: 9 687, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ås

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ås variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ås og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ås.

Her finner du mere informasjon om byen Ås.

Finner du ingen byggefirma i Ås som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.