Byggefirma i Vikersund

Annonse:
I byen Vikersund, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 9 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Vikersund som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Vikersund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Vikersund som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Vikersund.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Vikersund bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Vikersund

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Vikersund som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Nordbohus Modum AS
Øst-Modumveien 166
3370 Vikersund


Bygg & Monteringstjenester AS v/ Inge Aasen
Badeveien 71
3370 Vikersund


Tømrer Terje Thomassen
Kløftefoss
3370 Vikersund


Kjell Finsrud AS
Torsbyveien
3370 Vikersund


Grøteruds Byggservice AS
Torsbyveien
3370 Vikersund


Pacyga Byggeservice
Hestebråtaveien 26
3370 Vikersund


Eirik Hovde Bygg AS
Thorsby
3370 Vikersund


Nils Aabye
Vikerkleiva 51
3370 Vikersund


Eba Service AS
Øvre Bergsvei 47
3370 Vikersund

Annonse:

Guide til din utvei Vikersund

Vikersund er et bypreget tettsted og administrasjonssenter i Modum kommune, i Buskerud. Tettstedet har 3 101[1] innbyggere per 1. januar 2015 og ligger lengst sørvest i Tyrifjorden, der utløpet av fjorden danner Drammenselva ved Vikerfossen.

Areal: 2.35 km²
Befolkning: 3 101, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Vikersund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Vikersund variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Vikersund og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Vikersund.

Her finner du mere informasjon om byen Vikersund.

Finner du ingen byggefirma i Vikersund som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.