Byggefirma i Ballstad

Annonse:
I byen Ballstad, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ballstad som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Ballstad.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ballstad som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ballstad.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ballstad bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ballstad

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ballstad som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Flaaten Olsen Bygg AS
Ole Bergs vei 3
8373 Ballstad

Annonse:

Guide til din utvei Ballstad

Ballstad er et fiskevær og et tettsted i Vestvågøy kommune i Lofoten i Nordland. Tettstedet har 1 141 innbyggere per 1. januar 2016 (grunnkretsene Ballstad, Reine, Skotnes/Skarsjø og Gjerstad totalt), og ligger på sydspissen av Vestvågøya ytterst ut mot Vestfjorden.

Areal: 0.77 km²
Befolkning: 1141, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ballstad

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ballstad variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ballstad og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ballstad.

Her finner du mere informasjon om byen Ballstad.

Finner du ingen byggefirma i Ballstad som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.