Byggefirma i Horten

Annonse:
I byen Horten, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 9 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Horten som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Horten.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Horten som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Horten.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Horten bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Horten

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Horten som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Knut Langaas AS
Bromsveien 23
3183 Horten


Byggmester Svein Jacobsen AS
Skoggata 3 A
3189 Horten


Jacobsen Svein
Vestre Braarudgate 8
3181 Horten


Centrum Bygg Horten AS
Storgata 19
3181 Horten


Horten Håndverksenter ans
Bjørnestien 10
3188 Horten


Bygg & Montasje AS
Strandparken 149
3187 Horten


Byggmester Runar Eiene
Trostestien 14
3189 Horten


Olav Tømmerstigen
Borreveien 109
3186 Horten


Ansko AS
Olav Westeraas gate 20
3188 Horten

Annonse:

Guide til din utvei Horten

Horten er både en kystby i Vestfold, beliggende mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør, og en kommune med samme navn.

Areal: 8,56 km2
Befolkning: 20 301 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Horten

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Horten variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Horten og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Horten.

Her finner du mere informasjon om byen Horten.

Finner du ingen byggefirma i Horten som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.