Byggefirma - André Meijer

Annonse:
André Meijer er et byggefirma i Flekkefjord og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Flekkefjord, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Vest-Agder fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel André Meijer i Flekkefjord for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med André Meijer, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Flekkefjord er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare André Meijer. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Flekkefjord anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma André Meijer i Flekkefjord

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet André Meijer i Flekkefjord.

André Meijer
Djuvik 33
4400 Flekkefjord
38 32 48 27

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til André Meijer i Flekkefjord

For å finne veien til André Meijer i Flekkefjord, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om André Meijer i Flekkefjord


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.