Byggefirma i Hareid

Annonse:
I byen Hareid, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Hareid som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Hareid.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Hareid som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Hareid.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Hareid bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Hareid

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Hareid som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Arild Bigset
Skogvegen 13
6060 Hareid

Annonse:

Guide til din utvei Hareid

Hareid er et tettsted og administrasjonssenter i Hareid kommune i Møre og Romsdal med 3 281 innbyggere per 1. januar 2015.Hareid er et handlesenter, med industri, hotell og kirke (Hareid kirke). Fylkesvei 61 går fra Hareid sentrum mot Ulsteinvik. Fra Hareid sentrum går også fylkesvei 61 som fergeforbindelse til Sulesund, og hurtigbåt fra Hareid se

Areal: 2.55 km²
Befolkning: 3 281, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Hareid

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Hareid variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Hareid og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Hareid.

Her finner du mere informasjon om byen Hareid.

Finner du ingen byggefirma i Hareid som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.