Byggefirma i Melhus

Annonse:
I byen Melhus, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Melhus som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Sør-Trøndelag, fortrinnsvis i nærheten av av Melhus.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Melhus som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Melhus.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Melhus bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Melhus

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Melhus som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Staas Bygg AS
Hesttrøa 48
7224 Melhus


Byggmester Klefstad AS
Vollmarka 3 A
7224 Melhus


Trio-Bygg AS
Rådhusvegen 3
7224 Melhus


Trebetong AS
Drammensvegen 55
7224 Melhus


Tangvik Montering Eirik Tangvik
918 49 055


Annonse:

Guide til din utvei Melhus

Melhus er det største tettstedet og kommunesenteret i Melhus kommune i Sør-Trøndelag. Stedet er også kjent som Nedre Melhus. Fram til 2005 gikk Europavei 6 gjennom Melhus sentrum og strekningen gjennom sentrum var kjent som en flaskehals. Veien ble så flyttet 200 meter vestover da ny firefelts motortrafikkvei gjennom Melhus åpnet. Tettstedet har 6

Areal: 2.91 km²
Befolkning: 6 190, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Melhus

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Melhus variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Melhus og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Melhus.

Her finner du mere informasjon om byen Melhus.

Finner du ingen byggefirma i Melhus som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Sør-Trøndelag fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.