Byggefirma i Otta

Annonse:
I byen Otta, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Otta som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Oppland, fortrinnsvis i nærheten av av Otta.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Otta som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Otta.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Otta bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Otta

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Otta som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Rudi og Skogum Bygg AS
Dahlemoen 22
2670 Otta

Annonse:

Guide til din utvei Otta

Otta er en by og administrasjonssenteret i Sel kommune i Oppland. Tettstedet har 1 724 innbyggere per 1. januar 2015, ligger nord i Gudbrandsdalen og er den eneste byen i Nord-Gudbrandsdalen. I tillegg til Otta sentrum består byen blant annet av Selsverket, Dahle og Hjellum.

Areal: 1.53 km²
Befolkning: 1 724 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Otta

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Otta variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Otta og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Otta.

Her finner du mere informasjon om byen Otta.

Finner du ingen byggefirma i Otta som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Oppland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.