Byggefirma - Tømrermester Kolberg AS

Annonse:
Tømrermester Kolberg AS er et byggefirma i Sandvika og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Sandvika, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Nord-Trøndelag fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Tømrermester Kolberg AS i Sandvika for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Tømrermester Kolberg AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Sandvika er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Tømrermester Kolberg AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Sandvika anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Tømrermester Kolberg AS i Sandvika

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Tømrermester Kolberg AS i Sandvika.

Tømrermester Kolberg AS
Jongsåsveien 9
1338 Sandvika
936 77 771

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Tømrermester Kolberg AS i Sandvika

For å finne veien til Tømrermester Kolberg AS i Sandvika, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Tømrermester Kolberg AS i Sandvika


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.