Byggefirma i Sylling

Annonse:
I byen Sylling, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sylling som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Sylling.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sylling som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sylling.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sylling bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sylling

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sylling som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Scanbuild Norge AS
Syllingbråtan 4
3410 Sylling

Annonse:

Guide til din utvei Sylling

Sylling er et tettsted og ei bygd i Lier kommune i Buskerud. Tettstedet har 671[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger lengst nord i Lierdalen. Sylling ligger i sydenden av Holsfjorden, en arm av Tyrifjorden. I motsetning til resten av Lier ble Sylling sannsynligvis befolket nordfra.

Areal: 0.5 km²
Befolkning: 671, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sylling

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sylling variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sylling og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sylling.

Her finner du mere informasjon om byen Sylling.

Finner du ingen byggefirma i Sylling som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.