Byggefirma - Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen

Annonse:
Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen er et byggefirma i Stavern og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Stavern, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Vestfold fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen i Stavern for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Stavern er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Stavern anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen i Stavern

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen i Stavern.

Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen
Agnesveien 10
3292 Stavern
913 23 786

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen i Stavern

For å finne veien til Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen i Stavern, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen i Stavern


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.