Byggefirma i Åkrehamn

Annonse:
I byen Åkrehamn, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Åkrehamn som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Rogaland, fortrinnsvis i nærheten av av Åkrehamn.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Åkrehamn som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Åkrehamn.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Åkrehamn bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Åkrehamn

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Åkrehamn som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Blink Hus Hans J Rasmussen AS
Ringvegen 6
4270 Åkrehamn


Eb Montasje Bjørnsen
Sandskeivegen 99
4270 Åkrehamn

Annonse:

Guide til din utvei Åkrehamn

Åkrehamn er en by på Karmøy i Rogaland, med bystatus fra 2002. Byen inngikk i tettstedet Åkrehamn/Veavågen sammen med Vedavågen. Dette tettstedet hadde 10 540 innbyggere 1. januar 2013. Fra 2014 ble det regnet som eget tettsted med 7 865 innbyggere.

Areal: 4,34 km2
Befolkning: 7 865, år 2014

Priser for byggefirmaer og håndverkere Åkrehamn

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Åkrehamn variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Åkrehamn og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Åkrehamn.

Her finner du mere informasjon om byen Åkrehamn.

Finner du ingen byggefirma i Åkrehamn som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Rogaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.