Byggefirma i Steinkjer

Annonse:
I byen Steinkjer, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Steinkjer som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nord-Trøndelag, fortrinnsvis i nærheten av av Steinkjer.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Steinkjer som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Steinkjer.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Steinkjer bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Steinkjer

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Steinkjer som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

A Finstad Cad Byggprosjektering
Lægran
7717 Steinkjer


Hus og Heim AS
Bogasvingen 8
7725 Steinkjer


Block Watne Steinkjer
Sjøfartsgata 12
7714 Steinkjer


Ingar Modell
Einar Solstads veg 68
7715 Steinkjer


Hervik Bygg AS
Ryggagrendvegen 122
7711 Steinkjer

Annonse:

Guide til din utvei Steinkjer

Steinkjer er et tettsted og administrasjonssenter i Steinkjer kommune i Nord-Trøndelag med 12 341 innbyggere per 1. januar 2015. Steinkjer er sete for fylkesadministrasjonen i Nord-Trøndelag og er også det største tettstedet i fylket.

Areal: 7.73 km²
Befolkning: 12 341 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Steinkjer

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Steinkjer variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Steinkjer og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Steinkjer.

Her finner du mere informasjon om byen Steinkjer.

Finner du ingen byggefirma i Steinkjer som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nord-Trøndelag fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.