Byggefirma i Spillum

Annonse:
I byen Spillum, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Spillum som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nord-Trøndelag, fortrinnsvis i nærheten av av Spillum.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Spillum som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Spillum.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Spillum bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Spillum

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Spillum som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

EK Byggtjenester AS
Navarvegen 13 B
7820 Spillum


Byggefirma Kåre Strømstad
Lauvhammersvingen 10
7820 Spillum


Vibstad AS
Navarvegen 6
7820 Spillum

Annonse:

Guide til din utvei Spillum

Spillum er et tettbebygd sted i Namsos kommune i Nord-Trøndelag. Tettstedet har 1 282 innbyggere per 1. januar 2015. Spillum ligger på østsiden av Namsens utløp og har 2 bruforbindelser over til byen Namsos som ligger på vestsiden av Namsens utløp.

Areal: 1,76 km2
Befolkning: 1 282, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Spillum

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Spillum variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Spillum og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Spillum.

Her finner du mere informasjon om byen Spillum.

Finner du ingen byggefirma i Spillum som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nord-Trøndelag fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.