Byggefirma - Hagen og Godager AS

Annonse:
Hagen og Godager AS er et byggefirma i Stange og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Stange, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Hedmark fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Hagen og Godager AS i Stange for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Hagen og Godager AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Stange er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Hagen og Godager AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Stange anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Hagen og Godager AS i Stange

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Hagen og Godager AS i Stange.

Hagen og Godager AS
Stensrudvegen 13
2335 Stange
62 57 21 75

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Hagen og Godager AS i Stange

For å finne veien til Hagen og Godager AS i Stange, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Hagen og Godager AS i Stange


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.