Byggefirma - Vidar Stenberg Tømrermester

Annonse:
Vidar Stenberg Tømrermester er et byggefirma i Lommedalen og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Lommedalen, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Akershus fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Vidar Stenberg Tømrermester i Lommedalen for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Vidar Stenberg Tømrermester, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Lommedalen er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Vidar Stenberg Tømrermester. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Lommedalen anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Vidar Stenberg Tømrermester i Lommedalen

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Vidar Stenberg Tømrermester i Lommedalen.

Vidar Stenberg Tømrermester
Bjerkeveien 86
1350 Lommedalen
918 38 134

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Vidar Stenberg Tømrermester i Lommedalen

For å finne veien til Vidar Stenberg Tømrermester i Lommedalen, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Vidar Stenberg Tømrermester i Lommedalen


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.