Byggefirma - RJ Bygg og maskin AS

Annonse:
RJ Bygg og maskin AS er et byggefirma i Harstad og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Harstad, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Troms fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel RJ Bygg og maskin AS i Harstad for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med RJ Bygg og maskin AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Harstad er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare RJ Bygg og maskin AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Harstad anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma RJ Bygg og maskin AS i Harstad

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet RJ Bygg og maskin AS i Harstad.

RJ Bygg og maskin AS
Blåskjellveien 27
9414 Harstad
957 47 258

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til RJ Bygg og maskin AS i Harstad

For å finne veien til RJ Bygg og maskin AS i Harstad, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om RJ Bygg og maskin AS i Harstad


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.