Byggefirma - Wetterstad Bygg AS

Annonse:
Wetterstad Bygg AS er et byggefirma i Kongsberg og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Kongsberg, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Buskerud fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Wetterstad Bygg AS i Kongsberg for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Wetterstad Bygg AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Kongsberg er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Wetterstad Bygg AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Kongsberg anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Wetterstad Bygg AS i Kongsberg

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Wetterstad Bygg AS i Kongsberg.

Wetterstad Bygg AS
Skolegata 11 B
3611 Kongsberg
419 23 893

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Wetterstad Bygg AS i Kongsberg

For å finne veien til Wetterstad Bygg AS i Kongsberg, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Wetterstad Bygg AS i Kongsberg


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.