Byggefirma - Tømrermester Øivind Ellefsen

Annonse:
Tømrermester Øivind Ellefsen er et byggefirma i Kongsberg og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Kongsberg, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Buskerud fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Tømrermester Øivind Ellefsen i Kongsberg for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Tømrermester Øivind Ellefsen, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Kongsberg er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Tømrermester Øivind Ellefsen. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Kongsberg anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Tømrermester Øivind Ellefsen i Kongsberg

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Tømrermester Øivind Ellefsen i Kongsberg.

Tømrermester Øivind Ellefsen
Bergsbakken 8
3616 Kongsberg
481 38 755

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Tømrermester Øivind Ellefsen i Kongsberg

For å finne veien til Tømrermester Øivind Ellefsen i Kongsberg, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Tømrermester Øivind Ellefsen i Kongsberg


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.