Byggefirma - Bakken Bygg AS

Annonse:
Bakken Bygg AS er et byggefirma i Geilo og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Geilo, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Buskerud fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Bakken Bygg AS i Geilo for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Bakken Bygg AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Geilo er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Bakken Bygg AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Geilo anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Bakken Bygg AS i Geilo

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Bakken Bygg AS i Geilo.

Bakken Bygg AS
Veslerunden 15
3580 Geilo
930 61 420

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Bakken Bygg AS i Geilo

For å finne veien til Bakken Bygg AS i Geilo, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Bakken Bygg AS i Geilo


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.