Byggefirma - Herleiksplass Bygg AS

Annonse:
Herleiksplass Bygg AS er et byggefirma i Geilo og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Geilo, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Buskerud fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Herleiksplass Bygg AS i Geilo for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Herleiksplass Bygg AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Geilo er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Herleiksplass Bygg AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Geilo anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Herleiksplass Bygg AS i Geilo

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Herleiksplass Bygg AS i Geilo.

Herleiksplass Bygg AS
Trøogutu 9
3580 Geilo
992 23 695

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Herleiksplass Bygg AS i Geilo

For å finne veien til Herleiksplass Bygg AS i Geilo, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Herleiksplass Bygg AS i Geilo


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.